lid worden

Word een Black Panther

Je mag natuurlijk eerst even meetrainen om te kijken of je rugby echt leuk vindt! Je kunt 4 weken gratis meetrainen. Ben je dan enthousiast? Word dan lid van de club, word een Black Panther!

Kindsupport Meppel
Mocht u weinig te besteden hebben en woont u in de gemeente Meppel dan is er een mogelijkheid voor een vergoeding van de contributie voor kinderen van 4 tot 21 jaar.

Deze vergoeding kan aangevraagd worden bij www.kindsupportmeppel.nl

De aanvraag komt bij Stichting Leergeld Meppel terecht en na een inkomenstoets vragen zij de vergoeding aan bij Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Dames
Voor dames die lid willen worden staat het inschrijfformulier hieronder. Vul het formulier in en stuur het naar info@rugbyclubtheblackpanthers.nl

Jeugd
Voor kinderen die lid willen worden staat het inschrijfformulier hieronder. Vul het formulier in en stuur het naar info@rugbyclubtheblackpanthers.nl

 

Contributie

  • Contributie bestaat uit 2 delen: Club contributie en afdracht aan Rugby Nederland (Afdracht Bond).

  • Contributie wordt in mei in rekening gebracht, inschrijvingen t/m december worden voor het volledige bedrag ingeschreven. 
  • Vanaf januari t/m mei zal per maand de club contributie in rekening gebracht. Afdracht bond moet volledig betaald worden.
  • Lidmaatschap opzeggen kan voor 1 juni met teruggave volledige contributie.  Na 1 juni zal de afdracht bond in rekening gebracht worden en de € 20,00 per ingeschreven maand bij senioren. Maandbedrag is bij overige leeftijdscategorieën de club contributie gedeeld door 12. Naar rato dus. 
  • Per maand betalen is een optie. Dit kan in overleg met de penningmeester.

Heb je vragen? Stel ze gerust!